Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Til toppen av siden

Kurs- og veiledningsenheten » Ansatte ved KoV

Staben ved Kurs- og veiledningsenheten:

Vi er en liten og effektiv stab som har knyttet til oss mange dyktige medarbeidere som veiledere, kurs- og foredragsholdere.

Janne-Monica A. Kaarigstad

Janne-Monica A. Kaarigstad er leder av Kurs- og veiledningsenheten. Hun holder fagdager, kurs og foredrag innen en rekke tema og gjennomfører samtaler og veiledning med enkeltpersoner, par og grupper. Janne-Monica har bred nasjonal og internasjonal arbeidserfaring. Hun har jobbet på Viken senter siden 1. januar 2006.

Janne-Monica er utdannet teolog og er ordinert pastor. I tillegg har hun pastoralklinisk utdanning, samt utdanning i integrativ terapi, pedagogikk, tverrkulturell kommunikasjon og ledelse. Hun er sertifisert Prep-kursleder fra Modum Bad, og hun har vært med på å utvikle PREP Samlivskurs for Forsvaret.

Janne-Monica kan kontaktes på http://www.vikensenter.no/kontakt_oss eller telefon 77 18 99 00.

Leif Hafnor

Leif Hafnor er en av våre fagpersoner. Han holder i likhet med Janne-Monica fagdager, kurs, foredrag, samtaler og veiledning. Leif har bred arbeidserfaring fra skoleledelse, helsevesen, kirke og Forsvaret.

Leif er utdannet teolog og er ordinert prest. I tillegg er han utdannet gruppeterapeut ved IGA, samt at han har utdanning i pedagogikk, integrativ terapi og coaching . Han er også sertifisert Prep-kursleder fra Modum Bad.

Leif kan kontaktes på e-post http://www.vikensenter.no/kontakt_oss eller telefon 77 18 99 00.

Vivian Schjølberg

Vivian Schjølberg er en av våre fagpersoner. Hun jobber som veileder/ konsulent på Kurs- og veiledningsenheten.

Vivian kan kontaktes på http://www.vikensenter.no/kontakt_oss  eller telefon 77 18 99 00.

 

Anne Kristin Sagmo

Hvis du vil ta kontakt med oss, er det Anne Kristin Sagmo du skal snakke med. Hun er kunde- og markedsføringsansvarlig og prosjektleder. Anne Kristin har utdannelse innen markedsføring, IKT, turisme og økonomi. 

Anne Kristin kan kontaktes på e-post http://www.vikensenter.no/kontakt_oss eller telefon 77 18 99 00.

Topp

Nettside og publiseringsløsning fra Godt Sagt Viken Senter © 2006-18 | Personvern/cookies