-Vandring -Undring –Samtaler. Vil du være med?     

I den ensomme smerten ligger ofte et stumt rop,
en ordløs bønn, en lengsel etter et du.
Dette stumme ropet møter vi alle i «den Annens ansikt» (Levinas, 1972).

Vi skal vandre gjennom et landskap med lange historiske røtter. Vi krysser grensen, kanskje på flere måter. Finner vi noe på veien, eller kan vi bli funnet på veien? Vår vandringsdagbok er vårt følge. Strukturerte dager i et øde landskap kan åpne for det essensielle i livet? - Svaret er et rop.

Pilegrimsretreat i Sørdalen 2023 er en vandring fra torsdag 24. til søndag 27. august. Fire dager med innlagt fast strukturert program. Gruppesamlinger og stillhet. Rikelig med tid for gode samtaler.

Vi vandrer fra Tornehamn kapell til Viken senter. Den siste etappen blir i kano på stille elv. Det er satt opp felles transport fra Viken senter torsdag 24/8 kl 0730. Mulighet for overnatting på Viken senter fra onsdag. Enkel overnatting. Hver deltaker må beregne å bære med seg sovepose og liggeunderlag, samt egen tørrmat for frokost og lunsj i fire dager. Middag på kvelden får vi enten servert eller lager den til i felleskap. Dagsetapper på ca. 15 km. Vi anbefaler at sekken ikke veier mer enn 10-12 kg.

Pris er kr. 4800,-, som også dekker utgifter til felles mat og enkel overnatting. Arrangør er Viken senter.

Frist påmelding er 10. august 2023.

Ved avbestilling mindre enn ei uke før oppstart faktureres 50%, og ved manglende oppmøte faktureres full pris.

For mer info er du velkommen til å kontakte oss på kurs@vikensenter.no

PROGRAM (JPG, 89KB) TURBESKRIVELSE (JPG, 145KB) PÅMELDING