Dette blir en julekonsert med glimt i øyet. Karoline Krüger og Sjur Hjeltnes underholder med det beste de har hver for seg og samme. Med eget materiale og våre kjente og kjære julesanger vil de glede publikum med julekonsert.

Karoline Krüger besitter den sjeldne kombinasjon av å være både prisbelønt komponist og musikalsk teaterartist. Hun har gjennom solide tiår i den norske artistfloraen etablert seg som en særegen og begavet sanger og låtskriver.
De siste årene har hun tilbragt på den musikalske teaterscene, i blant annet en ledende rolle i oppsetningen om "Hellemyrsfolket" ved Den Nasjonale Scene i Bergen. I høst er hun å finne på Folketeateret i Oslo, i Benny Andersons musikal Chess.

Karoline Krügers første møte med musikkbransjen kom med deltagelse i den norske Melodi Grand Prix-finalen i 1988, hvor hun sang Anita Skorgans "For vår jord". Hun har gitt ut seks soloalbum, og medvirket på et titalls andre som komponist eller sanger/musiker. Siste utgivelse var albumet "Jul", et duettalbum sammen med ektemannen Sigvart Dagsland.

Sjur Hjeltnes er klassisk pianist og seriøs komiker. Helt fra de ytterste skjær til kongens slott har han kommet med sine særegne tanker fra pianokrakken. Han har studert ved Griegakademiet i Bergen og Ecole Normale de Musique de Paris, han har spilt det meste mellom Deep Purple og Fartein Valen og han har er kapellmester, skuespiller og komiker i alt fra revy til samtidsteater.
Sjur har også vært kapellmester på «Eides språksjov» på NRK1.

De beskrives som en humoristisk, virtuos og samkjørt duo, så det er bare å glede seg.

Billettsalg på Esso, Circle K eller Viken senter - kr 300,- pr billett.

Konserten er på Torget kl. 19.30