I den ensomme smerten ligger ofte et stumt rop,
en ordløs bønn, en lengsel etter et du.
Dette stumme ropet møter vi alle i «den Annens ansikt»
(Levinas 1972).

Vil du være med?     -Vandring -Undring -Samtaler

Vi skal vandre gjennom et landskap med lange historiske røtter. Vi krysser grensen, kanskje på flere måter. Finner vi noe på veien, eller kan vi bli funnet på veien? Strukturerte dager i et øde landskap kan åpne for det essensielle i livet? Svaret er et rop.

Pilegrimsretreat i Sørdalen 2022 er en vandring fra torsdag 18. til søndag 21. august. Fire dager med innlagt fast strukturert program. Gruppesamlinger og stillhet. Rikelig med tid for gode samtaler.

Vi vandrer fra Tornehamn kapell til Viken senter. Den siste etappen blir i kano på stille elv. Det er satt opp felles transport fra Viken senter torsdag 18/8 kl 0730. Mulighet for overnatting på Viken senter fra onsdag. Enkel overnatting. Hver deltaker må beregne å bære med seg sovepose og liggeunderlag, samt egen tørrmat for frokost og lunsj i fire dager. Middag på kvelden får vi enten servert eller lager den til i felleskap. Dagsetapper på mellom 13 og 15 km.

Dette er første pilegrimsvandring i Sørdalen og blir en testtur som vil være med å sette rammer for fremtidige vandringer. Pris for turen er kr. 1800/2000 (avh av medlemskap i DNT), som dekker utgifter til mat og overnatting. Evt utgifter til transport kommer i tillegg.

Pilgrimsretreaten er fulltegnet. Det er mulig å sette seg på venteliste.

For mer informasjon, kontakt: Kjersti Lunde, 97123382, kjersti.lunde@vikensenter.no

Hilsen medvandrerne Leif Hafnor, Ida Solhaug, Ketil Brenne og Kjersti Lunde

PROGRAM (PDF, 547KB) TURBESKRIVELSE (PDF, 510KB) PÅMELDING