Den storslåtte naturen gir fred, og gjør oppholdet eller behandlingen til noe helt spesielt. Her skal man kunne finne roen og få jobbet i dybden med eget liv. Beliggenheten, arkitekturen og tilbudene våre  er tilrettelagt for dette, og vi har plass til alle livets dimensjoner; det psykiske, fysiske, sosiale og det åndelige og eksistensielle. Stedet skal romme hele livet, skape ny vekst og bidra til mestring.

Her finner du oss.

Gode friluftsopplevelser 

Rett ved oss flyter Barduelva forbi, og rundt oss ligger et åpent landskap med mektige fjell. 
Her kan man legge ut på korte eller lange fotturer, kanskje helt opp på en fjelltopp. Barduelva er kjent som en av Norges beste ørret- og røyeelver, så her er både roen og fiskelykken nær. Man kan fritt benytte seg av alle uteområder, bade ved brygga, låne kano eller kose seg ved bålet og i lavvoen.

Fasiliteter

Bygningene har en gjennomført arkitektur som sammen med naturen forsterker opplevelsen og skaper gode rammer for å arbeide med ulik tematikk. Vi har gymsal, rom for kreative aktiviteter, og et stort og godt spiseområde med eget kjøkken bemannet av profesjonelle kokker.

For de som er her på et behandlingsopphold benyttes fasilitetene i behandlingen, og de er også tilgjengelige i fritiden.

De som er her på kurs og veiledning eller kun overnatter her har tilgang til alle fasiliteter.